LIAS barnehager avd. Knøttene

Barnehagen ligger i nær tilknytning til naturen på Stranda i Svolvær. Dette gir oss unike muligheter til uteaktiviteter i marka både sommer og vinter. Våre satsingsområder språk, kulturformidling og uteaktiviteter utvikler kunnskaper og ferdigheter som gjør barna godt rustet til å klare seg i et stadig mer krevende samfunn. De verdiene som skal være grunnleggende og prege hverdagen i Knøttene barnehage skal være: Trygghet, Omsorg, Mestring, Glede, Vennskap og Kreativitet.

LIAS knøttene avdelinger

 • Småknøttan

  Småknøttan

  Vi har plass til 9 barn i alderen 0-3 år. Småknøttan holder hus i andre etasje. Vi har egen tumleplass litt unna de største ungene. Her kan de små få ro og plass til sin egen lek og sine egne behov.

  Les mer

 • Storknøttan

  Storknøttan

  Barnegruppa har ca. 20 barn i alderen 3-6 år.

  Lokalene gir gode muligheter for uforstyrret lek og deling av barnegruppa i noen voksenstyrte aktiviteter i løpet av barnehagedagen.

  Les mer

Måltider i Knøttene

Som personale i Knøttene barnehage har vi fokus på at måltidene skal være en god opplevelse. Vi spiser god og sunn mat, og vi har det hyggelig sammen, samtidig som vi prøver å lære barna bordskikk.

 • I Knøttene serverer vi to brødmåltider daglig. Vi prøver å ha sunt pålegg som ulike typer ost, leverpostei, gomme, kaviar, makrell i tomat og kjøttpålegg. Som drikke får barna servert melk og vann.
 • På fredager lager vi mat i barnehagen. Som oftest er dette varm mat, men av og baker barna rundstykker og da har vi gjerne litt ekstra godt pålegg.
 • På ettermiddagen får barna frukt og grønnsaker
 • Bursdagsbarnet får velge hva vi skal spise. Det kan være rundstykker og kakao, pizza, pølse med brød, fruktfat, yoghurt-is, grove vafler…


Kontakt oss


Knøttene barnehage

Idrettsveien 21

8300 Svolvær

Demo

Eva Tuer

Avdelingsleder

Telefon: 76 07 18 88 / 99 48 22 64

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon for knøttene

 

Lofoten Industri AS - Vorsetøyveien 18 - Postboks 150 - 8301 Svolvær - Tlf: 76 06 85 00  | Sidene er utviklet av LIAS reklame © 2020