LIAS barnehager - Multemyra

Barnehagen ligger i nær tilknytning til naturen i Torvhaugan. Vi har en lekeplass som er delt slik at det både er lekeapparater og stort naturlig lekeområde. Vi har tre avdelinger. Tyttebæra har 9 plasser i alderen 0-3 år. Blåbæra og Karten har til sammen 36 plasser i alderen 3-6 år. Våre satsningsområder er kommunikasjon, sunt kosthold og ute-aktiviteter.

LIAS multemyra avdelinger

 • Tyttebæra

  Tyttebæra

  Avdelingen for null til tre år. Vi legger stor vekt på rutiner på avdelinga for å sikre at barna blir trygge og får en forutsigbar hverdag. Rutinene gjør også at vi lærer oss mange begrep både språklig og matematisk. For eksempel på klær, pålegg, vente på tur, én kniv til ett fat osv. I løpet av uken har vi mange aktiviteter. Forming, musikk, aktivitetsløype og tur.

   

  Les mer

 • Karten og Blåbæra

  Karten og Blåbæra

  Avdelinger med barn i alderen tre - seks år.
  Det meste av tiden er hele barnegruppa samlet, men ved enkelte aktiviteter deler vi gruppa.

  En gang i uken er barna delt inn i førskolegruppe og fireårs-gruppe. Fireåringene har språksprell før jul, etter jul har femåringene språksprell + førskolegruppe.

  Vi jobber mye med grensesetting. Det å akseptere når barn og voksne setter en grense, da skal man akseptere den og innordne seg etter det.

  Hver onsdag har vi musikkbarnehage. Dette gis som et tilbud i samarbeid med kulturskolen.

  Hver torsdag er det turdag for hele avdelinga. Noen ganger drar hele gruppa i lag, og noen ganger blir den delt etter alder.

  Basseng hver fredag. Hvert barn har basseng hver andre fredag. Førskolegruppa er med hver fredag å forbereder varmmat til hele barnehagen.

   

  Les mer

Måltider i multemyra

Det fokuseres stadig på riktig kosthold og barnehagen vil gjerne fokusere på dette i vår hverdag. I samråd med foreldrene har vi valgt å kutte alt søtt i hverdagskosten + kaker, is, brus og godterier til bursdager. Til festlige andledninger kan vi lage vafler/boller, men vi prøver å erstatte dette med frukt og grønt.

 • I Multemyra baker personalet brød hver dag, samt kjøper inn melk og sunt pålegg av ulike typer. Vi har også grønnsaker som en del av måltidet for at dette skal bli en naturlig del av barnas matvaner.
 • På fredager lager vi mat i barnehagen. Som oftest er dette varm mat. Vi prøver å lage ordentlig middag, og grønnsaker skal mest mulig være en del av den.
 • På ettermiddagen får barna frukt og/eller grønnsaker.


Kontakt oss


Multemyra barnehage

Torvhaugan 61

8370 Leknes

Telefon: 98 90 32 43

Demo

Anne Olsen

Avdelingsleder

Telefon: 76 08 86 60 / 90 65 82 23

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Informasjon for multemyra

 

Lofoten Industri AS - Vorsetøyveien 18 - Postboks 150 - 8301 Svolvær - Tlf: 76 06 85 00  | Sidene er utviklet av LIAS reklame © 2020