• Vaskeri01

  Vi er sertifisert

  MILJØFYRTÅRN

  les mer

 • Vaskeri02

  Medlem av Norske Vaskeriers

  KVALITETSTILSYN

  les mer

 • Vaskeri03

  Vi har innført

  ENERGILEDELSE

  les mer

VELKOMMEN TIL LIAS VASKERI

LIAS vaskeri er en totalleverandør av vaskeritjenester og utfører bl.a. vask av tøy til sykehus, institusjoner, hoteller, rorbuanlegg og private. Vi er et topp moderne vaskeri som er inndelt i ren og uren side. Vi gjør vårt aller beste for å sette kundens behov i fokus og for å tilfredsstille deres krav så raskt og presist som mulig.

Duker

Vi har duker til utleie til de fleste anledninger, enten dere ønsker å dekke et eksklusivt bord med hvite duker og servietter, eller et bord som er tilpasset deres spesielle ønsker. Når det gjelder farger og størrelser, vil dere finne gode løsninger hos oss.

Industrimatter

Visste du at 80 % av alt smuss blir brakt inn via skosålene? Jord, sand, vann, olje, gatestøv og alminnelig smuss, setter sine tydelige og kjedelige preg på gulv og tepper. Vi leverer selvfølgelig også standard matter med forskjellige design og mål.

Tepperensemaskin

Lei en tepperensemaskin for å rengjøre teppet. Da blir teppet rengjort liggende på gulvet, og beholder sin fasong og sitt utseende. En gylden regel er at teppet ikke bør bli for skittent før det renses, da kan det bli vanskeligere å få det rent. Bruken av teppet avgjør hvor ofte det bør renses.

Sengetøy

Vi leier ut, vasker og leverer sengetøy til hoteller, rorbuanlegg, sykehus- og sykehjem som er med på å skape god profilering! Et pent og rent sengetøy i tekstiler levert fra oss gir komfort og velvære og signaliserer kvalitet og omtanke for gjesten! Laken, sengetøy og putevar er laget av de beste tekstilene i bransjen.


Kontakt oss

Lofoten industri AS Avd. Leknes
Storeidøya, 8370 Leknes
Tlf: 76 08 69 60

Liss Holmstad

Avdelingsleder

Telefon: 95 28 49 65

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

GJENÅPNET FOR PRIVATKUNDER
Vi har nå åpent for privatkunder på vanlig måte.
Tirsdag, onsdag og fredag kl. 10:00 - 14:00
Equass
NVK
Fyrtaarn

Klima- og miljørapport

Klima- og miljørapport tilgjengliggjøres ved forespørsel fra allmennheten, kunder eller leverandører.

Send forespørsel

Lofoten Industri AS - Vorsetøyveien 18 - Postboks 150 - 8301 Svolvær - Tlf: 76 06 85 00  | Sidene er utviklet av LIAS reklame © 2020