jobb, arbeidsmarked, karriere, studier og motivasjon.

Samling av nettsteder, podcaster og annet som kan gi deg innsikt og informasjon rundt jobb og karrieremuligheter. Er du i gang med å skifte jobb eller tilegne deg ny kunnskap kan kanskje noen av disse podcastene gi deg ny innsikt og en liten hjelp på veien til en ny karriere.


«Motiverende intervju» Hermann Egenberg

Motiverende Intervju er en podkast om motivasjon og endring. Hermann Egenberg er lege og bruker Helsedirektoratets anbefalte metode for å motivere gjestene mine til alt fra å leve sunnere til å finne kjærligheten.


«På jobben» Idebanken

Hvordan vi har det på jobben påvirker livene, helsen vår og kvaliteten på arbeidet. Derfor har vi laget podcasten «På jobben». Enten du er leder eller ansatt vil du få nyttige tips og råd du kan ta med deg på din arbeidsplass.


 «Verdens beste arbeidsplass» Vivian Sivertsen og Bård Brænde

Vivian og Bård – begge i PlusCulture, selskapet som lager plattform for at du kan skape verdens beste arbeidsplass der du er -intervjuer landets fremste ledere og organisasjonstenkere. For hver episode vil vi komme et skritt nærmere hva som faktisk er verdens beste arbeidsplass.


 «Mentaltrener podcasten» Frank Nilsen

Lære noe nytt? Eller trenger du inspirasjon og en god historie?
Hva gjør at noen mennesker klarer å presse seg til det ytterste, gå dypt inn i seg selv og hente krefter og vilje til å fortsette der de fleste ville gitt opp? At noen mennesker er så interessert i kunnskap at de aldri slutter å fordype seg i det de brenner for.  I Mentaltrenerpodcasten møter du alt fra Harvard professorer og tidligere spesialagenter i FBI, til verdensmestere og «ulykkesfugler». Hør deres historier og få muligheten til å lære hvordan du  kan ta med deg deres tankesett, rutiner og øvelser tilbake i ditt eget liv, slik at du kan mestre dine egne utfordringer, nå dine mål og få balanse i livet.


 «Studiepodden» Lise Aarseth

Til deg som kanskje ikke har klart å bestemme deg for hva du vil bli når du blir stor!

Gjett hva – du er langt fra alene. Vi vet at det finnes et hav av muligheter der ute, og hva skjer da? Det kan bli vanskelig å velge retning. Og det er kjedelig å ta en lang utdannelse, for så å finne ut at det var helt feil. Gjennom studiepodden skal vi prøve å hjelpe deg så godt vi kan til å navigere rundt i dette store landskapet av karriere- og studievalg!


«Snakk om jobb» Lisa Wade

Hvordan kan du få jobben gjort, når det er så mye som forstyrrer? Hva bør du gjøre hvis du får en varslingssak i fanget? Og hvorfor er det så vanskelig å være leder? Alt dette får du svar på i Snakk om jobb!- en podkast for deg som er opptatt av alt som skjer, burde skje eller absolutt ikke må foregå på jobben. Lisa Wade er bedriftsrådgiver og har skrevet flere bøker om arbeidslivet   


«Karriererådet» Talent Media

En podkast av Talent Media for unge voksne om å bygge egen karriere.
Episoder på ca. et kvarter om hvordan finne jobb, hvordan få den, og hvordan utvikle seg i den.
Podkasten er med Hans Petter Stub, Espen Sæle og rullerende deltakere fra panelet. Redaktør og prosjektleder er Synnøve Sundby Fallmyr i Talent Media. Produsert av Radiowerff

Lofoten Industri AS - Vorsetøyveien 18 - Postboks 150 - 8301 Svolvær - Tlf: 76 06 85 00  | Sidene er utviklet av LIAS reklame © 2020